• Home
  • Klantenservice
  • Veel gestelde vragen

Veel gestelde vragen

Hoe kan ik een offerte aanvragen?

Bij ons kunt u gemakkelijk een offerte aanvragen door bij het gewenste product op de knop 'offerte' te klikken. Hierna vult u de gevraagde informatie in en maken wij een offerte op maat voor u.

Hoe moet ik mijn opdruk/logo of tekst aanleveren?

Bij de orderbevestiging ontvangt u een link waarmee u een eventueel logo kunt uploaden. U kunt ook uw opdruk/logo of tekst naar ons  mailen als deze voldoet aan de specificaties.

Wat is een EPS bestand?

Een EPS bestand is een bestand dat is gemaakt in Adobe Illustrator of eenzelfde soort vector georiënteerd programma. Deze kunt u, wanneer u zelf niet in het bezit bent van dit bestand, bijvoorbeeld opvragen bij de drukker van uw briefpapier of andere drukopdrachten. Kunt u echt niet aan een EPS bestand komen van uw opdruk, dan kunnen wij deze eventueel voor u maken.

Wat zijn PMS kleuren en waarom zijn deze belangrijk?

PMS staat voor Pantone Matching System. Elke PMS kleur heeft een code, deze codes zijn een eenduidige afspraak tussen alle partijen in een ontwerp- en productieproces. Het aanleveren van de opdruk in deze kleuren is dus vereist om dat ontwerp- en productieproces soepel te laten verlopen. Alle PMS kleuren kunt u vinden onder de kop Kleurenwaaier.

Krijg ik een drukproef te zien?
Wij sturen u altijd een digitale drukproef per e-mail toe nadat de bestelling is geplaatst en wij het logo of de tekst hebben ontvangen. De drukproef dient door de klant akkoord gegeven te worden voordat het drukproces wordt gestart. Een digitale drukproef is een voorbeeld van het drukwerk. Is dit naar wens dan geeft u akkoord en gaat het drukproces verder. Is er een fout, dan passen wij deze aan. Het drukproces gaat niet eerder van start tot de drukproef is goedgekeurd.

Wat is de gemiddelde levertijd van de artikelen?

De gemiddelde levertijd is afhankelijk van het artikel dat u besteld. Onbedrukt is de levertijd ongeveer 1 tot 3 werkdagen. Bedrukt is de levertijd ongeveer 4 tot 6 werkdagen. Wilt u de bestelling sneller geleverd hebben dan kunt u dit altijd met ons overleggen.

Kan ik ook onbedrukte artikelen bestellen?

Het is mogelijk om onbedrukte artikelen te bestellen bij ons. De prijzen van deze artikelen staan bij de artikelen zelf. Is dit echter niet het geval dan maken wij een passende offerte op maat. Neemt contact met ons op voor de mogelijkheden.

Kan ik ook andere aantallen afnemen dan de aangegeven aantallen?
Afwijken van de getoonde aantallen kan. Bij uw bestelling kunt u ieder gewenst aantal invoeren. Indien u een lager aantal wenst dan de laagst getoonde staffel, dan kunt u contact opnemen met onze afdeling verkoop voor de mogelijkheden.

.jpg